





TRAINING AGENDA

Advancing Minimally Invasive Techniques

Time (SG)	Topic	Speaker
09:45	Opening Remarks	
(15mins)	- Registration	
10:00	Welcome - Erbe Academy in Singapore	
(15mins)	Introduction to SGMIS	
10:15	Endometrosis & Handling difficult hysterectomies	
(60mins)	- Compose strategies to overcome common obstacles in	
	complex surgical cases	
	- tips and tricks	
	- case sharing	
	From Simulation Training to Mastering MIGS	
	- Demonstrate via high-fidelity simulation the key surgical	
	steps to successful TLH	
11:15	Role of Uterine Manipulator in MIGS & How it has Evolved	
(15mins)		
11:30	Ask the Experts	
(30mins)	- Q&A	
12:00	Lunch	
(60mins)	Lancii	
13:00	Practical Session (x2-3 stations)	
(90mins)	- model: GYNESIM Real Tissue Models	
	- Endometriosis & TLH Model	
	- Advanced Energy Solution	
14:30	End of Training	
	- Feedback	
	- Discussion	